Thailand

Thailand is bij de meeste mensen een bekend vakantieland. Het is ontzettend mooi en gevarieerd, goedkoop, het eten is er heerlijk en het is er lekker warm. Hier hebben we met een huurauto een mooie reis gemaakt van Koh Samui naar Bangkok. Met de lokale veerboot zijn we van Koh Samui naar het vasteland gevaren, een unieke ervaring.

Het was een ontzettend gevarieerde reis. Strand, snorkelen, jungle, oude kleurrijke tempels, schitterende natuur en natuurlijk Bangkok. Maar ook een pretpark, meerdere waterparken met glijbanen en een dierenpark hebben we bezocht, wat erg leuk was om te doen met twee kinderen van 7 en 10 jaar oud. En natuurlijk, niet te vergeten, het heerlijke, goedkope en soms erg pittige Thaise eten.

In de jungle hebben we in een echte boomhut geslapen, een heel bijzondere en mooie ervaring. Tussen de bomen zagen we een vliegende hagedis, we aten er heerlijke zoete kokos banaan soep, hebben samen met een gids gewandeld in de jungle en gekanood op de rivier.

 

Tip: In Bangkok is er een winkelcentrum met een waterpark op het dak. Hier kun je van de glijbaan met uitzicht over Bangkok.