Reactie plaatsen

Reacties

Eva
3 jaar geleden

Very good recommendations. The choices for Rajasthan, India were clean, well-priced Havelis with good service. Would definitely use your recommendations again in future!

Mariska
4 jaar geleden

Normaal gesproken vind ik vakanties uitzoeken vre-se-lijk... maar met hulp van Es Facil heb ik er dit jaar zowaar plezier aan beleefd. Ester vraagt welke wensen er zijn en checkt tussendoor of ze op het juiste spoor zit. Haar suggesties waren erg leuk waardoor er gemakkelijk een keuze gemaakt kon worden. Daarnaast is ze ook nog eens supersnel met haar opties.
Wat een heerlijk vooruitzicht hebben we nu, vakantie in de Ardennen in oktober!

Karin
4 jaar geleden

Via via het nummer van Esther gekregen met de vraag : kun jij mij helpen om een trein te boeken door Schotland?? Ik zag zelf door de bomen het bos niet meer, en juist het stukje ontzorgen, was zó fijn. Een link met precies de goede pagina en ik kon boeken. En door het snelle regelen en speuren van Esther, ook nog eens de laatste tickets. Top geregeld!! Ik ben er heel blij mee!!

Henk Vegter
4 jaar geleden

Ester heeft mij enorm goed geholpen bij het plannen van een individuele reis naar Ethiopië. Zij is reiscoach en reisadviseur. Zij inventariseerde mijn wensen op een betrokken manier, vroeg door naar mijn belangstelling. Dit maakte mijn wensen helder. Daarna ging Ester aan het werk en vond het juiste vervoer, onderkomens, begeleidings-opties en informatie over de randvoorwaarden. Belangrijk, want bij een individuele reis moet je natuurlijk aan (vrijwel) alles denken. Daarbij was haar ondersteuning en advies essentieel. Voor mij waren bijvoorbeeld een goed niveau van veiligheid en hygiëne op de verblijfslocaties een voorwaarde. Daar lette Ester speciaal op. Steeds laste zij tussenstappen in om na te gaan of haar informatie paste bij mijn wensen. Op deze manier kreeg ik een heel goed plan voor deze reis. Ik kan haar begeleiding van harte aanbevelen. Bedankt Ester!

dieck en mieke bruining
4 jaar geleden

Wat een genot. Vakantie uit laten zoeken door Es facil
voor herhaling vatbaar

Els en Peter van Elswijk
4 jaar geleden

Wij hebben Esther onze komende vakantie in Sicilië uit laten zoeken en ze heeft voor ons twee prachtige huizen gevonden precies wat we zochten.
Dit scheelde ons heel veel zoekwerk. Een volgende keer maken we zeker weer gebruik van haar diensten

Sjarah Soede
4 jaar geleden

Wij zijn drie keer met veel plezier met Ester en haar gezin op vakantie geweest in Spanje. Al die keren verbleven we in prachtige huizen die zorgvuldig door Ester waren uitgezocht. We hadden er een heerlijke tijd. Ester zoekt van tevoren ook altijd precies uit welke leuke uitstapjes we kunnen maken en waar we lekker kunnen eten. Ze neemt ons daarmee veel werk uit handen. Wij hoeven alleen maar te genieten :-). Van harte aanbevolen dus!

Inge Willemstein
4 jaar geleden

Van harte aanbevolen!
Uw vakantie wordt tot in de finesses geregeld.