Hoe werkt het?

Met jouw speciale wensen ga ik zoeken op het internet. Daar kijk ik bij kleinschalige en lokale aanbieders, maar ook bij grote boekingssites waar vaak B&B kamers, privé huizen, appartementen of groepsaccommodaties worden aangeboden. Op deze manier zijn er vaak bijzondere accommodaties te vinden die volledig aan je wensen voldoen, en de kosten liggen meestal lager dan bij een complete pakketreis of een reis samengesteld uit verschillende segmenten.

De resultaten van deze manier van zoeken zijn zeer geschikt voor de reiziger die specifieke wensen heeft en zelf geen zin of tijd heeft om uren op het internet te zoeken. Ook als je op zoek bent naar iets bijzonders of geld wilt besparen kan ik je heel goed helpen. Door de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn eigen reizen en het uitzoeken daarvan weet ik heel goed waar ik op moet letten.

Wil je een compleet verzorgde reis met transfer en reisbegeleiding ? Dan is "Es fácil" helaas niet de juiste keuze voor jou.

Ben je enthousiast geworden over één van de reizen die ik heb gemaakt? Of ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bijzonder appartement in Sevilla, een vakantiehuis met privé zwembad in Portugal of een rondreis door Sri Lanka?  Dan is "Es fácil" perfect voor jou!

 

Hoe werkt het:

  • Neem, liefst per mail, contact op met "Es fácil" en een passend formulier voor de zoekopdracht wordt je toegestuurd. 
  • Vul het formulier voor de zoekopdracht zo duidelijk mogelijk  in. We kunnen je wensen eventueel ook telefonisch of persoonlijk bespreken.
  • Betaal de aanbetaling van 50%.
  • Ik ga speciaal voor jou zoeken op het internet.
  • Je krijgt het resultaat (meestal minimaal 3 opties) binnen een paar dagen per mail toegestuurd, dit kan natuurlijk nog worden aangepast als het niet aan je wensen voldoet.
  • Je boekt zelf.
  • Betaal het resterende bedrag.  

 

Ik heb geen contracten en geen afspraken met derden, ik werk volledig onafhankelijk, speciaal voor jou!